28 Mayıs 2011 Cumartesi

Benefit

Benefit’in yeni ürünlerinden Cha Cha Tint’in mükemmel rengi ve Ring My Bella’nın kışkırtıcı kokusu Haziran ayı itibariyle sadece Sephora mağazalarında Benefit tutkunlarını bekliyor.


 RİNG MY BELLA parfüm, 30 ml
Benefit Crescent Raw parfüm serisinin yeni üyesi Ring My Bella, meyvemsi ve çiçeksi notalara sahip kalıcı formülüyle herkesi büyülüyor.
Bu baştan çıkarıcı parfümün üst notalarında pembe gül, papatya ve nilüfer, orta notalarında mısır yasemini ve zambak, alt notalarında ise beyaz paçuli, vanilya çiçeği ve beyaz mask bulunuyor.
Fiyat 99.00 TL

CHA CHA TİNT likit dudak & yanak renklendiricisi
Denize giderken yanınızdan ayıramayacağınız makyaj dostunuz: Cha Cha Tint!
Benefit’in eşsiz Tint serisinin bir devamı olan Cha Cha Tint, Benetint’in kırmızılığı ve Posietint’in pembeliğine ilave olarak mangonun sıcak tonu ile kozmetik tutkunlarının beğenisine sunuluyor.
Sadece Sephora Mağazalarında satılacak serinin mango/şeftali tonlarındaki likit dudak ve yanak renklendiricisi Cha Cha Tint, tropik meyve tadı ve doğal tonuyla yüzünüze latin güneşini yansıtacak. Doğal görünüş ve şaşırtan kalıcılığı sayesinde dört mevsim boyunca tazelemeye gerek kalmadan gün boyu kullanabilirsiniz.
Fiyat 89.00 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder