26 Ağustos 2013 Pazartesi

Biri Bakim Urunleri Mi Dedi

Herkese merhaba:) Bu ay aldığım ürünleri anlatmak istiyorum. 
İlk olarak reklamlarını artık her yerde gördüğümuz Elseve Extraordinary Oil ile başlayacağım. Önce her saç tipine uygun olanı almistim sağda gördüğünüz gibi bitti o. Daha sonra boyalı saçlar için olanı aldım denemek için ama yok yani alacak olan varsa almasın. Çok daha sıvı her saç türüne göre olan ise daha yağ hissi veriyor ve daha fazla parlatıp daha uzun süre yumuşaklık sağlıyor. 




EcoTools un bu pudra fircasini aldım taa Gratis in bayram indiriminden. Çok memnunum o kadar yumuşak ki kesinlikle tavsiye ediyorum.

Maybelinne in bu eyelinerini aldım kalem gibi olan. Fakat ilk kullanımı ne kadar güzel olsa da 1 haftadan sonra ucu boyamamaya başladı ve rengi soldu. Pek memnun kalmadım bundan da.

İsteee bunlar da bugün aldimlarimm. NYC i çok merak ediyordum aldım sonunda. Denediğimde buraya da yazacagim ama önce bir dağıtma fırçası alacagim ya Sephora'dan ya da Mac'ten alırım umarım. Rimmel'in waterproof siyah göz kalemini aldım. Gözümün üst kapağının içine sürebileceğim ama akmayan bir kalem arıyordum bakalım bu nasıl. Rimmel'in 60 seconds ojelerini ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz hele benim gibi ojesi surekli bozulan biri için süper bir şey tavsiye ederim:) Dalin'i de fircalarimi temizlemek için aldim. 

Bu da bu ayki ganimetlerimin hepsi. Takma kirpigi de begendim 5 liraya almistim Gratis indiriminden.


Herkese mutlu haftalar diliyorum. Bu hafta stajim bitiyor. Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Ama okulun başlamasına az kaldı ona seviniyorum :)



İnstagram : seaofmls


2 yorum: