13 Kasım 2013 Çarşamba

Gelin Makyajı

Herkese merhaba:)
Geçtiğimiz pazar günü kuzenim evlendi ve gelin makyajını ben yaptım. Onun fotoğraflarına başlamadan önce ben ne giymişim ona bakalım :)
Saçlarimı kestirdim. 10 yıldır uzunlardi artık bir son verdim ve kestirdikleri gitti. Kısa saç rahattır diyenlere inanmazdım fakat gerçekten rahatlıkmış. Örneğin derler ya uzun saçı topla çık , ben hiç öyle olamadım ve saçlarim cansız olduğundan birşey yapmadanda evden çıkmak gelmiyordu içimden. Kurutmasi bi dert şekillendirmesi bir dertti ama şimdi hemen kuruyor hemen şekil alıyor :) Kısaca ben kısa saçtan memnunum!


Şimdi gelelim gelin makyajına. Sade bir makyaj istiyordu sevgi ablam ve ben onun bu isteğini gerçekleştirdigimi düşünüyorum. 
Sabah gittim kuaföre kendi malzemerimi alıp. Yapabilecegim secenekleri gösterdim önce. Aralarından altın tonlarında göz makyajı olanını seçti. Bende hemen ise koyuldum. Oldukca sadece bir makyaj oldu çünkü gelinliği allı pullu olunca böyle bir seçimin daha iyi olacağını düşündük :) 
Makyajın detaylarına gelince bu hafta kendime yaptığım bir makyaj videosu geliyor. 
Bu koyu tonlarda makyaj fakat buradan kanalıma girip son video mu izleyebirsiniz:)

2 yorum:

  1. canım kıyafetın cok sık olmuş sade ve sık.dolgu topuk degılde normal topuklu ayakkabı seçsen dahamı ıyı olurdukı .saçların yüzüne yakışmış hatta ben 3-4 parmak daha kestır dıcem bambaşka olursun sence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmm :) kışlık topuklu ayakkabı koleksiyonumun biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı olduğundan renk ve tarz açısıdan bunu secmistim ama tabiki dediğin finişe yapılırsa his durucagindan eminim :) bu modeli kullandıktan sonra biraz daha kestirmeyi düşünmüyor değilim , kısa saç modelllerini rahatlikla deneyebilirim:)

      Sil